Rádi bychom vás požádali o souhlas s využíváním souborů cookies, abychom vám mohli zobrazit především to, co vás zajímá. Kliknutím na tlačítko „OK“ nám a našim partnerům svěříte své cookies. Tlačítkem „Upravit nastavení“ můžete nastavení cookies změnit. Více informací o zpracování údajů najdete na stránce Ochrana osobních údajů.
Jedná se o nezbytné cookies - díky nim jsou webové stránky plně použitelné. Umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webových stránek, ukládání zvolených nastavení apod. Webové stránky nemohou správně fungovat bez těchto cookies, proto je nelze zakázat.
Tyto soubory se používají k měření a analýze návštěvnosti našich webových stránek (množství návštěvníků, zobrazené stránky atd.), což nám pomáhá vylepšovat jejich funkčnost. Souhlasem nám pomáháte získat data o tom, jak jsou naše stránky využívány. Díky tomu náš web funguje lépe a vy si můžete užít pohodlnější nákupy.
Vyjádřením souhlasu nám umožníte přizpůsobit reklamy přímo pro vás. S jejich pomocí budou spolupracující subjekty, jako je Facebook nebo Instagram, schopné správně upravovat zobrazovaný obsah tak, aby byl pro vás užitečný a relevantní.
Gastromapa Lukáše Hejlíka
Kniha
Datum vydání:
1.4.2024
EAN:
9788088465102
Dostupnost:
skladem do 10 ks, můžete mít již 22.5.
Cena pro e-shop
499 Kčvč. DPH
Dostupné v kamenných prodejnách k okamžitému vyzvednutí
Multiland Brno
0 ks
Multiland Hradec Králové
0 ks
Multiland Liberec
0 ks
Multiland Ostrava
0 ks
Multiland Pardubice
0 ks
Multiland Praha
2 ks
Popis
Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá!
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty.
Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki.
Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové.
Pokaždé u toho bylo kafe.
Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal - hladinu cholesterolu v krvi.